nästan alla kontroller och jag är happy!

hej folk.

idag var det orienteringsdag och jag och mirjam tog 11-12 av 14 kontroller! vi kom dessutom tillbaka i tid, alltså inga minuspoäng. :) sprang typ hälften, hehe. anyway, vi slutade direkt efter, vid 12. mycket skönt att få vila hela eftermiddagen!

jag är sjukt pepp på dansen i eftermiddag! sitter här med chilinötter, ett glas zingo, teven på och stretchar, haha. men nu ska jag spela ROCKBAND som för övrigt är det roligaste spelet sedan the sims 2! seriöst, don't look back in anger med oasis, på rockband med mitt fina trumspelande, haha. muuuuuuuuums!

pusstuss :*

kortaste inlägget eeeeeeeeeever?

som vanligt ett tag sedan jag bloggade.
varför är det så egentligen?

vet att jag är tråkiiiiiig men nu måste jag sluta skriva, har ett fett franskaprov imorgon.
PLUGGIS-TIME!

puss

When you feel so tired but you can't sleep

hallå kamrater!
haha elin kallar mig kommunist för att jag säger kamrater. jag kallar mig själv cool-unist för att jag säger kamrater (H)(H)

men jaja, hej. igår var en fin kväll, spenderad i siris morföräldrars lyxiga villa. riktigt fint med massa chips, dryck, sex and the city och framförallt FINT FOLK! tackzi för igår mates.

har en nikon d70 hemma just nu. den är egentligen mest fin att titta på, objektivet suger så hårt så att jag vet ej vad (ett 18-70 mm som glappar) och skärmen är nog lika stor som min tumme. men det kunde väl vara värre i guess.

p u s s

jävla sjukdom

Hi!
Idag mår jag så in i helvete dåligt. kan inte skriva ordentligt (därav alla felstavningar ni lär hitta, ursäkta i förväg), eftersom jag skakar så pga febern. jag snyter mig var tredje sekund och försöker att inte ta slut på halstabletterna alltför fort (det går inte btra, dom är goda OCH hjälper!).

haaaaaaaatar att vara sjuk. hatar, hatar, hatar! för att inte tala om akllt jag missar, typ teknikritningarna och engelskaprovet. självkklart den dör jävla orienteringen också. HATAAAAAAAAAA.

puss å er, hoppas ni mår bättre än jag!
nu kan jag inte sitta här mer, mitt huvud sprängs snart.
hejdå <333

lyssna inte på expressens bullshit

vafan är det med kvällstidningar egentligen?
expressen och aftonbladet i första hand, och extra mycket den förstnämnda tidningen. fyfan! nu har dom upptäckt det här med att några forskare i 14 år byggt en jävla maskin som ska återskapa bigbang. SJÄLVKLART HANDLAR DET INTE OM EN MASKIN SOM KOMMER ATT DÖDA OSS ALLA, utan en maskin som kommer att, i något typ lagerhus utanför frankrike, prova om våra teorier angående big bang stämmer. forskarna skulle inte vilja döda, varken sig eller oss andra. som ellinor sa, så är expressen-folket nå jävla attention-whores och dom borde bli stämda eller nåt, för att dom skriver så att många blir rädda. men vad gör inte dom där jävla tidningarna för lite uppmärksamhet?

/fröken bitter

PS. källan till min ilska är denna artikel från expressen DS.

hej fredagskväll

jag vill bara klargöra:
i föregående inlägg skrev jag nåt i stil med att man bloggar för kommentarerna. det är inte helt sant. jag bloggar mest för att få ut mina åsikter, och säga det jag vill ha sagt, sen menar jag att kommentarerna, alltså det är ju dom som peppar mig att fortsätta. förstår ni? så det är liksom lite.. fifty-fifty, jag bloggar både för mig och er. ehehe.

idag var chill, alla är sjuka snart jag med typ fast det är okej för jag har ändå varit sjuk fram och tillbaka hela tiden sen jag vet inte när, typ en å en halv månad sen så whatever.

ni läsare är fina, även om ni är få. bara så ni vet. nu ska jag och brorsan hoppa upp i soffan med chips, läsk och dip, lägga på oss några kilon med andra ord, och se på XMEN - the last stand! älskar den filmen mest alltså! det är den tredje xmen-filmen och den är helt klart bäst av de tre! tvåan är nästbäst tycker jag och ettan sämst. HAHA intresseklubben antecknar.

men, nu börjar det bli bråttom bort härifrån om brorsan får bestämma.
puss och heeeej.

bloggar jag för mycket?

när jag bloggar typ en gång i veckan får jag typ fyra comments per inlägg, då ber dessa fyra mig att blogga mer. när jag gör det får jag zero comments. man bloggar väl för kommentarerna? eller? jag menar, man bloggar ju för läsarna och man känner ju att man har några sådana om man fått kommentarer. alltså, vill ni att jag ska blogga mera får ni banne mig kommentera mera! huhu finisar. men ärligt, min blogg har än en gång blivit min.. drog. tragiskt.
nu ska jag titta på idol, sen heroes sen scrubs, sen sex and the city sen sovaaa! wih, hej ses imorgon!

toooooday

eh. blogg beter sig weird och allt ser konstigt ut och jag vet inte om det här kommer komma fram överhuvudtaget. men hej. idag var det balett, har på mig mina balettskor fortfarande haha. dom är grisrosa! 8D är sjukt sugen på scrubs så jag ursäktar att inlägget blev så kort, men jag måste ju bara ha scrubsmaraton yo! så vi ses JD, turk och resten nu och vi andra i den ööööh typ riktiga verkligheten, vi hörs och ses imorgon! (då det by the way är skolfoto, WHAT SHOULD I WEAR?!?) kamelispuss!

the hives

hej.
tänker fatta mig kort tror jag. iallafall så gott det går, hehe. (edit: lyckades inte förlåt)

the hives igår var mycket bra. dom är verkligen ett liveband, nästan vem som helst som lyssnar på allt från techno, hiphop och sådant till just the hives och liknande kan njuta av deras spelningar! det var iallafall min uppfattning, eftersom det visade sig att många jag känner var där, även folk med nrj som musiksmak. men, framförallt tror jag vi som verkligen gillar dom njöt!

jag stod nånstans långt fram i mitten i början, med iris och fredrika (alla andra hade försvunnit in i vimlet). höll fredrikas hand men när det galna gunget och trycket kom igång försvann hennes hand ur min och jag var ensam! drogs med i gunget osv, det var härligt som fan och sådär. upptäckte att jag stod cirka 2 meter framför iris och fredrika, kunde se dom om jag tittade bakåt men de kunde inte se mig. plötsligt blev trycket sjuuuuukt och jag var säker på att om jag inte drog mig bakåt en stund skulle jag typ bryta armen eller nåt (den klämdes mellan två fulla feta rockare i fyrtioårsåldern. de hade nitar, det gjorde ont.). gick alltså bakåt en stund, och när jag var på väg mot en bra plats, så träffade jag ludde och hans kompis och så var jag med dom ett tag. hittade en mobil på marken, nästan under min fot, tog upp den och ludde ringde ägarens mor osv. efter en stund med tha boyzzz så kom emma och rebeckas vän viktoria och vi diggade tillsammans genom till exempel two-timing touch and broken bones. det var galet och kul.

sedan, precis när sista låten tar slut, ser jag emma hoppa upp i luften några meter från mig och viktoria. vi ser hur hon skriker och sjukt stolt håller upp en trumpinne! CHRIS DANGEROUS står det på den, sjukt snygg och hon grät hela kvällen haha. vi tittade på fyrverkerierna också, lite väääl mycket kan man ju tycka. men dom var väl.. fina. MILJÖBOVAR.

jag och många fler (iris, fredrika, linnea, siri, karin, jossan, hanna, loke osv) tar tunnelbanan hem och jag landar i hallen vid 23 tror jag det var. tittade på late night with jules till halv ett och somnade med bilden av en hoppande pelle i huvudet.
heheh
hoppet jag talade om. bild: Annika Berglund / rockfoto.nu
(eftersom min kamera låg och var död här hemma.)


RSS 2.0