diagongränder och sånt

Hej kära ni.

Min dag har varit fruktansvärt bra. 
Det är faktiskt rätt sällan (om man bara räknar skoldagar) som jag känner att dagen varit fruktansvärt, riktigt bra. Jag kan ju berätta lite mer i detalj:
. börja klockan åtta (gå upp tiiiidigt, fetaste minuset idag)
. so-lektion (eeh. inte så kul start på dagen kanske. inte direkt uppiggande om man uttrycker det så)
. no-lektion (just nu BÄST eftersom det är skelett och muskler som område. seriöst askul tycker jag, ingen annan men, men. bara för att jag vill bli läkare! :D
. engeeelska (börjar det bli långtråkigt att läsa om mina lektioner?)
. franska ("HAHA HANNAS ANSIKTE ÄR JÄTTERÖTT AGNES KOM OCH KOLLA GENAST!!!")

. lunch (med typ god mat! wow!)

. roligaste rasten på länge (vi tar det lite längre ner i inlägget, haha)

. hemkunskap (kycklingmackor <3)


. fika med ella och iris

. daaaans! <3333333


Okej, vi börjar med den där rasten då. Vi (jag, Rebecka, Emma, Fredrika) stod i ljushallen när Emma plötsligt påpekar att hon ser ännu en diagongränd*! Framför Nya Diagongränden finns det ett bord och där satt massa nya sjuor. Vi var tvugna att kolla upp Nya Diagongränden så vi gick dit och bara "HEJ. ALLTSÅ VI MÅSTE KOLLA OM DET HÄR ÄR INGÅNGEN TILL DIAGONGRÄNDEN, URSÄKTA" och så slog Emma på några olika tegelstenar osv. HAHAHA JAG SKRATTADE IHJÄL MIG, TYP! När inget hände sa Emma "falskt alarm, förlåt!" HAHA OCH SJUORNA TITTADE PÅ OSS HELT SKRÄCKSLAGNA! Jag höll på att ramla ihop av skratt...

*Diagongränd = i vår ljushall så är det tegelväggar. På två (!) ställen är det mycket mer nymurat (haha kul ord) än på resten av väggarna, typ som att de satt för en dörr. Vi har fått för oss/tror att det är ingången man ska in igenom om man ska till Diagongränden från Sverige. Så vi brukar slå på den i olika kombinationer osv. Ja, ni fattar, vi är geeksen helt enkelt.


död maskros

så sitter man här igen. med hundratals idéer om hur detta inlägg kan bli intressant och bra och värt att läsa. men det slutar med att man skriver:

hej min dag var ok hejdå

eller liknande. men okej, jag kan försöka skriva lite mer... intressant. typ såhär:

hej! nu så har ju skolan satt igång igen, det känns inte direkt bra och inte direkt hemskt (än). vi pratar om betygskriterier hela tiden och det stressar upp mig. men jag ska inte bry mig okej bra. nej fan vad jag är på dissa bloggen-humör. förlåt alla som vill att jag uppdaterar men det går inte just nu, hatar att känna mig tråkig och gör det just nu, när jag inser att jag bara skriver på om totalt ointressanta saker. nej, hädanefter ska jag bara skriva när jag kommer på nåt, så detta inte blir ännu en ointressant tråkblogg ska ni veta! puss sålänge mina kära uthålliga och förmodligen uttråkade läsare. gillar er vet ni!
hejhej sommar
by the way, rätt gammal bild. puss.

Lila blomma

Jävlar! Har ju inte bloggat på några månader (förutom igår, då) och blev jävligt tagen av responsen jag fick på gårdagens inlägg! Visst, 4 kommentarer, inte så mycket, men jag som trodde min blogg fick en besökare per dag (mig själv) verkar ha trott fel. Tack alla! Och juste, hela den där må sämst-grejen, tack för alla fina kommentarer och det börjar bli bättre nu. <3

Jo, iallafall. Vad tycker ni om den här bilden?

Tog den på pappas gamla landställe och gillar den själv.
Lite mer somrig än den förra bilden va? Fastän den togs samma dag...
Och något gladare om jag får säga det själv.

Peace!

mhhh

tårar
en bild som visar hur jag mår justjust nu.
jävla orättvisa helvetesvärld

CHANGES!

jo, tja.
nu är det såhär att jag har insett att jag bara använder min "hemliga" blogg nowadays, aldrig denna.
så, damtadadam, nu gör jag om denna till en fotoblogg!
det kommer alltså att dyka upp bilder här, eventuellt ett och annat inlägg också förstås, men framförallt vill jag att ni läsare har åsikter om mina bilder: vad kan jag förbättra, vad gör jag bra och vad gör jag dåligt? självklart bara konstruktiva åsikter, jag menar, skriver någon "skitful bild" är det ju inte så kul, däremot "skitful bild, du borde... (sänka ISO:n/inte använt teleobjektiv osv)" så är det bara bra.

jo, tror jag tar bort nästan alla tidigare inlägg också. så känns det mer... nytt.

jaja. juste, om nån nu skulle undra, så använder jag framförallt en olympus (hmpf..) med ett kort teleobjektiv (17-82 mm) och är väl halvnöjd med det. är trött på tele just nu, skulle inte säga nej till ett hederligt 18-55 mm men, men. använder pappas kamera ibland också, den är lite flashigare.

RSS 2.0